Från jord till bord
Idag lagade eleverna mat av grödor de skördade i skolträdgården.
I våras hade de bl.a satt 3 kg potatis i odlingslådorna och nu tog de upp 14,5 kg. Vilken lycka!
Dagens menu:
Sallad med ärtor, tomater och rädisor toppad med hallonbalsamico
Grönkålschips med cremé fraiche, dijonsenap och koriander-dressing
Potatisgratäng med örter och gräslök
Ugnsbakad potatis och squash med lök och örter
Några tyckte att de aldrig hade smakat något godare!
I våras hade de bl.a satt 3 kg potatis i odlingslådorna och nu tog de upp 14,5 kg. Vilken lycka!
Dagens menu:
Sallad med ärtor, tomater och rädisor toppad med hallonbalsamico
Grönkålschips med cremé fraiche, dijonsenap och koriander-dressing
Potatisgratäng med örter och gräslök
Ugnsbakad potatis och squash med lök och örter
Några tyckte att de aldrig hade smakat något godare!
Kommentarer
Skicka en kommentar